Tuokaa kaikki ketkä pääsee paikalle niin nykyiset kilpailu- ja verryttelyasut, niin päivitellään koot ja tehdään lista ketkä tarvitsee uudet.
25.1.-26.1.2014 Joensuussa halli-PM kilpailut, johin voimme osallistua jos haluamme, 16.1.2014 Kuopiossa halli tonnit (1000m juoksut), 30.1.- 1-2.2014 Kuopiossa hallikilpailut. Kaikista kisoista löytyy tarkka info Kilpailukalenterin kotisivuilta: www.kilpailukalenteri.fi.
Lisenssit 2014 (9.1.2014)
Ennen hallikisojen alkua muistakaa kaikki maksaa kauden 2014 lisenssimaksu, ennen kilpailuita, mielellään muutama päivä ennen ilmoittautumista, niin ilmoittautuminen onnistuu netin kautta, mikäli kilpailu on kilpailukalenterin sivuilla.
PALUU ARKEEN VIIKOLLA 2. Normaalit aikataulut ja toiminta alkaa taas pyörimään viikolla 2., Kaikki seuran jäsenet tervetuloa mukaan harkkoihin ja vuoroille. Seuran vuoroille voi osallistua ainoastaan seuran jäsenet, jo pelkästään vastuukysymyksien ja vakuutustenkin takia joten jos haluat mukaan niin pääset liittymällä seuraan vaikkapa nettisivujen kautta tai olemalla yhteyksissä suoraan yhteystiedoissa mainittuihin henkilöihin.
YU Harjoitukset jäävät joulutauolle. Myös yhteislenkkitapahtuma sunnuntaisin on joulutauolla vähintään viikolle 2. Viikolla 52 ja viikolla 1 ei siis ole ohjattuja harjoituksia. Ohjatut harjoitukset jatkuvat viikolla 2. Jos joku kuitenkin käyttää varattuja vuoroja on jokaisella vuorolla oltava vastuuhenkilö paikalla. Heinäveden yu toivottaa kaikille jäsenille hyvää Joulun aikaa!!