Otsikon mukaisena päivänä ei monarilla ohjattua harjoitusta vaan sen sijaan mahdollisuus talkoisiin yläkoulun keittiöllä klo.17:30 alkaen. Valmistaudutaan mm. joulumessujen varalle, jotka ovat lauantaina. Heinäveden yleisurheilijoilla on oma piste siellä.
Taas alkaa jokavuotinen yhteislenkkeily, tällä kertaa muuttuneessa paikassa Heinäveden sairaalanmäellä, palvelukeskuksen allastiloissa. Ensimmäinen kerta aloitellaan 24.11.2013, klo.12.00 ja katsotaan ja kuulostellaan onko hyvä aika kaikille ja muokataan tarvittaessa. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita liikkumaan, uimaan ja saunomaan. Muistakaa ottaa uima-asut mukaan mikäli haluatte uida. Osastonhoitajalta saamme avaimen neuvonnasta, jolla pääsemme pesu- ja pukeutumistiloihin. Ensin ohjelmassa on yhteistä ulkoilua ja lopuksi peseytymistä, uimista ja saunomista, ehkä jotain purtavaa ja juotavaa kaikille. Osallistujalistaan on laitettava kaikkien kävijöiden nimet ja jokaisella kerralla tulee olla mukana vastuuhenkilö, aikuinen. Jos kysyttävää. yhteys Petri Dahliin tai Veli-Lauri konttiseen.
Lauantain salivuorosta on tullut ikävähköä viestiä salin siisteydestä. Näin ollen salille pääsee jatkossa vain salikortilla. Ja salin säännöissä sanotaan selvästi, että varatuilla vuoroilla on oltava aikuinen vastuuhenkilö joka kerta. Eli ketkä ovat kortillaan menneet vuorolle ja jotain sanottavaa tulee ohjataan vastuu salikortin käyttäjälle. Kortin käyttö rekisteröityy liikuntatoimen tietokoneelle. Heinäveden yleisurheilijoiden vuorojen jälkeen ei tule enää viestiä salin epäsiisteydestä.
Ohessa lista tuloksista, joita mittailtiin ja laskettiin. Ja samassa arpapalkintoja voittaneet.
Lähtö monitoimitalon parkkipaikalta klo.08:30 tai jos kyyti on esim. samasta perheestä koostuva voi mennä omin ajoin. Ohessa lista reissulle ilmoittautuneista. Muistattehan kaikki, että, sitovat ilmoitautumiset ja 10 euron omavastuusumma nuorilta ja lapsilta oikeuttavat mukaan. Omavastuu kerätään monitoimitalolla lähdettäessä tai perillä. Huoltajat/ aikuiset maksavat itse kylpylän ja ruoan, mikäli niihin haluaavat osallistua. Ohjelman maksaa seura. Ohjelma alkaa klo. 10.00 ja kestää noin 18:00 asti. Ohjelmaan kuuluu kilpailuita, liikunnallista ohjelmaa, lounasta, kotaruokaa, kylpylää jne... Mukaan ulkoliikkunta, sisäliikunta- ja kylpylävarustukset.