Ohessa liitteenä palkittujen lista ja tuloksia.
Vietämme syyslomaa! Tilat ovat toki käytössä meille varattuina aikoina! T: Hannu J ja Petri D.
Otsikon mukainen tapahtumaketju tulossa. 15-vuotisjuhlatapahtumaan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita ja kauden päättäjäisiin illalla ovat kaikki seuran jäsenet ja kutsuvieraat tervetulleita. Ohessa Tapahtuma-aikataulu ja tapahtumaohjelma.
Ville Myllärin kauden 2013 tilastoidut kisat. On nyt tulospalvelu sivuilla esillä.
Ohessa lista reissulle kutsutuista. Kaikki reissulle listalla olevat lähtijät ilmoittautukaa 18.10.2013 mennessä Hannu Jääskeläiselle tai Petri Dahlille. Sitovat ilmoitautumiset ja 10 euron omavastuusumma oikeuttavat mukaan. Omavastuu kerätään monitoimitalolla lähdettäessä. Huoltaja ilmoita mahdollisuudesta kuljettaa nuoria autollanne Savonlinnaan ja takaisin. 6-8 autoa tarvitaan. Ohjelmaa on klo. 10.00- noin 18:00 asti. Ohjelmaan kuuluu kilpailuita, liikunnallista ohjelmaa, lounasta, kotaruokaa, kylpylää jne...