Ohjaus suunnattu 03-07 syntyneille nuorille. Käydään läpi monipuolisesti ja liikunnallisesti yleisurheilun eri lajeja ja yleisfysiikkaa. Hinta seuran jäsenille 10€/ syyslukukausi ja seuraan kuulumattomalla 30€/ lukukausi. Vastuuvetäjänä toimii Joni Jääskeläinen, jolle voi ilmoittautua joni.jaaskelainen@heinavesi.fi (nimi, puhnro, osoite) Jos olet 13 vuotta tai vanhempi ja kiinnostunut aloittamaan yleisurheilun, pääset mukaan. Ilmoittautua voit myös Hannu Jääskeläinen 0503306378.
Kisat pidetään Kerimäellä ja lähtö kisoihin on klo.15:30 Monitoimitalon parkkipaikalta. Kannattaa tulla parkkipaikalle, mikäli haluat mukaan kannustamaan, kyytiin saattaa mahtua ja auto täytetään mahdollisimman täyteen. Osallistujat kisaan valitsemme kesän kisojen perusteella. Osallistujamäärä kisoihin on rajattu ja valitettavasti kaikki halukkaat eivät pääse kisaamaan. Ohessa liitteenä ovat kilpailun kutsut ym olennainen tieto.
Heinävesi voitti Varkaudessa käydyt wikärit ja otti toisen peräkkäisen voitonsa. Varkauden lehti kirjoitti, että piskuinen Heinävesi tuli...jne loppu on taas historiaa. Olkoon tämä taas esimerkki, että vaikka lajimme suorituspaikat ovat lähes kadonneet Heinävedeltä, se ei ole este hyville asioille! Seuramme haluaa kiittää järjestäjiä, kanssakilpailijoita, huoltajia, muita seuroja ja etenkin nuoria jotka taas osoittivat liikunnan riemullaan ja joukkuehengellään uskomatonta taistelutahtoa. Kiitokset kaikille joille kiitokset kuuluvat. Poika saunotetaan taas Heinävedellä ja toimitellaan arvoiselleen paikalle Otto Kotilaisen koululle ainakin vuodeksi eteenpäin! Ensi vuonna uudet kujeet ja riemun kautta kohti tulevaa. Ohessa liitteenä tulokset.
Torstain harjoitukset muuttuvat aikataulullisesti ja jatkuvat klo. 18:00- 19:30 aikana. Vanha aika ei pidä enää paikkaansa. Tervetuloa kaikki kiinnostuneet.