YU Koulu 2017-2018

Yu-koulu starttaa 3.10.2017 Klo 18. monarilla

Heinäveden Yleisurheilijat järjestää 05-09 syntyneille lapsille yleisurheilukoulun, jossa on tarkoituksena opetella ja harjoitella monipuolisesti eri yleisurheilulajeja. Myös vanhemmat lapset & nuoret pääsevät mukaan, mikäli haluavat tutustua lajiin.

Harjoitukset ovat alkavalla harjoituskaudella kahtena päivänä tiistaisin klo.18-19.00 ja torstaisin klo. 18.30-19.30. Harjoitukset pidetään ainakin muutaman viikon ajan ulkona ennen pakkasia, mikäli sää sen sallii, sen jälkeen siirrymme monitoimitalolle.

Syyslukukaudella mukana olleiden katsotaan automaattisesti olevan mukana myös kevätlukukauden aikana. Mikäli lapsi ei tule mukaan enää kevätlukukaudella, ilmoittakaa asiasta sähköpostitse mika_kauhanen@msn.com. Mukaan mahtuu myös uusia nuoria, joten eikun vaan ilmoittautumaan, mikäli halukkuutta yleisurheilun harrastamiseen löytyy!

Ilmoittakaa ilmoittautumisen yhteydessä:

-lapsen nimi

-huoltajan nimi, osoite ja yhteystiedot

-onko lapsi HeiYu:n jäsen ja mikäli ei ole, haluaisiko liittyä seuraan

Hinta syyslukukaudelta: HeiYu:n jäsenet 10 €, muut 30 €.

Ilmoittautuminen mika_kauhanen@msn.com

Tiedustelut Petri Dahl tai Mika Kauhanen

Tervetuloa mukaan!  Ryhmää ohjaa Petri Dahl.